ADVERTORİAL
okuma süresi: 3 dak.

Kızların sevgilisi Tadya.com yenilendi!

Kızların sevgilisi Tadya.com yenilendi!

Yenilenen Tadya.com'u denediniz mi ? Kızlar için <a title="kız oyunları" href="/admin_kp/www.tadya.com" target="_blank"><strong>kız oyunları</strong></a> sunan Tadya.com, yenilenen yüzü ile yeni oyuncuları bekliyor. Yeni yüzü ile renk uyumu güzelleştirilen TADYA, kızların en çok tercih edeceği oyunları bir arada bulunduruyor.

Yayın Tarihi: 04/02/15 14:44
okuma süresi: 3 dak.
Kızların sevgilisi Tadya.com yenilendi!
A- A A+

Yenilenen Tadya.com'u denediniz mi ? Kızlar için kız oyunları sunan Tadya.com, yenilenen yüzü ile yeni oyuncuları bekliyor. Yeni yüzü ile renk uyumu güzelleştirilen TADYA, kızların en çok tercih edeceği oyunları bir arada bulunduruyor.

1

Siteye giriş yaptığımda güzel bir arayüz ile karşılaştım. Bir oyun sitesi için güzel bir renk uyumu, oyunların sıralanışı ve menülerin görünümü oldukça iyi tasarlanmış. Sarı ve Mavi renk karışımlı logosunu çok beğendiğimi söylemeliyim. Logonun yanında en çok tercih edilen oyun kategorileri bulunmaktadır. Bu oyun kategorilerinden diğer kız oyuncuların oynadığı oyun kategorilerine ulaşabilir ve onlarla aynı anda eğlenebilirsin.

Sitenin ana sayfasında sağ menüde Tadya.com'un yapmış olduğu Tadya oyunları bulunmakta. Bu Tadya oyunları kızların tercih edebileceği türden ve tamamen Türkçe oyunlar. Tadya oyunları arasında Çamaşır Toplama, Yeni yıl ve Mutlu Birgün oyunları bulunmaktadır. Bu oyunları sırası ile sizlere tanıtalım isterseniz. Tadya Çamaşır toplama oyununda yere düşen çamaşırları topluyorsunuz ve en iyi şekilde ipe asmaya çalışıyorsunuz. Ancak sadece çamaşırları toplamakla kalmıyor çamaşırlarınızı düşüren kedileri de kovmalısınız.

2

Bir diğer Tadya oyunu ise Tadya Yeni Yıl oyunudur. Bu oyunda Tadya karakterimiz ilk defa yılbaşını kutlayacak ve nasıl bir süsleme yapılacağı hakkında bir bilgisi yok. Tek çaresi senden yardım istemek. Oyunda bir çok yılbaşı süslemeleri karşına gelecek ve bunlara tıklayarak kullanacağın süslemeleri seçebilirsin. Tadya karakterinin odasını ve oturma odasını en iyi şekilde süsle ve ona unutamayacağı bir yılbaşı partisi için ilk adımı at. Süslemeyi oldukça abartarak yapmanı tavsiye ediyorum çünkü Tadya'nın arkadaşları pek süsleme beğenmiyor.

Diğer bir Tadya oyunu ise Tadya Mutlu Bir gün oyunudur. TADYA uykudan yeni uyandı ve mutlu bir şekilde uyandı . Ancak canı çok oyun oynamak istiyor ve senin onu eğlendirmeni bekliyor. Tadya'nın annesi kahvaltı hazırlıyor ve Tadya'ya kahvaltı hazırlanana kadar oynayabileceğini söyledi. Tadya'da bunu duyunca çok sevindi ve koşa koşa senin yanına geldi. Tadya'ya eğlenebileceği oyuncakları ver ve onunla birlikte en eğlenceli oyunları oyna. Ardından Xbox oyunları oynayarak daha da eğlenmesini sağlayabilirsin. Buna benzer tadya oyunları şu adresten oynayabilirsin.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.