ADVERTORİAL
okuma süresi: 2 dak.

Neden Astropay Kart Kullanmalıyız?

Neden Astropay Kart Kullanmalıyız?

Artık herkes alışveriş yaparken ya da internet üzerinden bir ödeme yaparken güvenilir olmasını tercih ediyor.

Yayın Tarihi: 27/11/15 11:58
okuma süresi: 2 dak.
Neden Astropay Kart Kullanmalıyız?
A- A A+

Çokta haklılar kişisel bilgiler ya da kart bilgileri vermeden ödeme yapma yöntemi için geliştirilen Astropay sizin gizli bir şekilde tüm ödemelerinizi yapmanızı sağlıyor. Aynı kredi kartı gibi seri numarası ve son kullanma tarihi olan Astropay Kart ile sizlerde internet üzerinden pek çok alanda ve sitede işlemlerinizi yapabiliyorsunuz.

Sanal kart uygulaması olan AstroPay Kart sizlere pin şeklinde gelir ve sizlerde ödeme, alışveriş gibi işlemlerinizi yapabilirsiniz. İnternet ortamında daha önce kullanılan ukash kartın yerini alan Astropay ukasha oranla çok daha güvenilirdir. Sırf bu yüzden bile işlerinizi Astropay kullanarak yapabilirsiniz. Kullan at şeklinde olduğu için sizlere herhangi bir ekstra maliyeti de yoktur. Kullanım kolaylığı, satın alırken hiçbir şekilde bir zorluğun olmaması pek çok insanın AstroPay kullanmasına neden oluyor. Kişisel kartlar yerine artık dünya da Astropay kullanılmakta satın alırken sadece aracılara komisyon verilir onu dışında bir komisyonu yoktur.

Dolar üzerinden hesaplanır miktarında çok minik düşüş ya da yükselişler olabilir. Ödeme yaparken de Astropay ile ödeme yöntemi kullanıyorsunuz diye hiçbir site sizden ekstra ücret talep etmez. İnsanların artık daha ucuz ve güvenilir alışveriş yapma isteği Astropay'ın çok daha yaygın bir şekilde kullanılmasına neden olacaktır.Dünyada milyonlarca Astropay kullanan kişi olduğunu düşünürsek ve buna bilmeyen kişilerin de ileri ki dönemlerde kullanacağını varsayarsak AstroPay Kart ile çok rahat bir şekilde internet ortamında geçerli olan binlerce siteden alışveriş ve diğer işlemlerinizi yapabilirsiniz.Hızlı ve kolay bir ödeme yöntemi olan Astropay satın almak içinde pek çok yöntem var. Havale gibi ya da kart ile ödeme gibi yöntemlerle satın alabilirsiniz.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.