ADVERTORİAL
okuma süresi: 3 dak.

Animasyon Film Severlerin Begenecegin En Guzel Filmler

Animasyon Film Severlerin Begenecegin En Guzel Filmler

Animasyon film severlerinin tutku ile seyredecekleri en güzel filmlerin içinde yer alan warcrfat iki dünya karşılaşması, buz devri, Ninja kaplumbağalar gölgelerin içinde gibi muhteşem görsel efektlerin yer aldığı animasyon film tutkunların yer aldığı sitemizde sizlerde bu tarz en güzel filmleri izleye bilirsiniz.

Yayın Tarihi: 07/06/16 09:59
okuma süresi: 3 dak.
Animasyon Film Severlerin Begenecegin En Guzel Filmler
A- A A+

Warcrfatt izle izlemeye değer en özel animasyon filmler arasında yer almaktadır.

İki farklı dünyanın bir araya gelmesiyle oluşan savaşın en güzel bir şekilde macera tutkunlarının sevecekleri animasyonlarla beyaz perde aktaran warcraft sizleri ekrana kilitleyecektir. Yaratıklar, vahşi ve de devasa kurtlar ve de vahşi dev kuşlar ve de birçok farklı hayvanlarla, insan görünümünde ki devlerle, insanların karşılaşmasını güzel bir senaryo ile seyirciye aktarmış olan Duncan Jones animasyon film ile en güzel efektlerle sizleri ekrana kilitlemeye gelmektedir. Birbirinden renkli animasyonları bir arada buluşturmaktadır.

Animasyon film severlerin ilk akla gelenleri arasında yer alan, buz devri seyrine bir yenisini ekleyerek yine sevenlerin ile ekrana kilitleyecek olan animasyon sahneleri ile hem izlerken güldürecek hem de sevenlerine macera dolu sahneleri izlemeye davet eden buz devri 5 izle diyerek hem komik hem de macera dolu sahnelerin yer alması ile sevenlerini kahkaha dolu sahnelere davet etmektedir.

Buz devri beşte kahramanlarımızı değişik ve de komik olayları yer alan sahneler beklemektedir. Buz devrinin yönetmeni; Chris Wedgen, Carlos Saldanha bu seride buz devrinde birçok komik ve de düşündürücü sahneye de vermiştir.

Küçüklükten bu yana severek izlediğimiz, çizgi film olan Ninja kaplumbağalar, günümüze uyarlanarak en sevilen animasyon filmler arasında yer almaktadır. Ninja kaplumbağalar izle diyerek izlemek isteyen animasyon severlerin beğenisine sunulmaktadır. Ninja kaplumbağaları şiredirdan daha güçlü ve de acımasız bir kötülükle daha gölgelerin efendisi ile çatışmaktadır.

Artık işleri iki katına çıkmıştır, macera ve de aksiyon arayanlar için en güzel animasyon film olan Ninja kaplumbağalar sizleri ekranlara kilitlemeye geliyor. Ünlü yönetmen; Dave Green Ninja kaplumbağa serisinde en yeni ve de en güzel animasyon sahnelerine yer vermektedir. Ninja kaplumbağalar bu sefer gölgelerin gücünden dünyayı kurtarabilecekler midir? Sinegram iyi seyirler diler.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.