Maliye Bakanı ile sendikalar bugün biraraya geldi

Maliye Bakanı ile kamuda yetkili sendikalar bugün 2015 Mali Yılı Protokol Görüşmeleri çerçevesinde masaya oturdu.

Maliye Bakanlığı Toplantı Salonu'nda yer alan toplantı, Maliye Bakanı Zeren Mungan ile KTAMS, Kamu-Sen, KTOEÖS, KTÖS, devlet işçileri adına Kamu-İş, Kamu Sağlık Çalışanları Yasası uyarınca da sağlıkta yetkili Tıp-İş ve Kıbrıs Türk Ebeler ve Hemşireler Sendikası arasında gerçekleşti.
Görüşlerini yazılı olarak Maliye Bakanı Mungan'a sunan Sendikalar, Maliye Bakanı Mungan ile 22 Ocak Perşembe günü tekrar görüşecek.
Yorumlar
Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.