Teknecik Elektrik Santrali'nin kapasite artımı için uluslararası ihaleye çıkılacak
Teknecik Elektrik Santrali'nin kapasite artımı için uluslararası ihaleye çıkma kararı alındı.
Girne Postası Sosyal Medya
KIB-TEK Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Avcıoğlu sosyal medya üzerinden açıklama yaparak, Teknecik Elektrik Santrali'nin kapasite artımı için uluslararası ihaleye çıkma kararı alındığını duyurdu.
Avcıoğlu yaptığı açıklamada yeni yatırımın ülkeye hayırlı uğurlu olmasını temenni etti. Avcıoğlu, Eski Kıb-Tek Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hüdaoğlu ve Bakanlar Kurulu'na aldıkları karar için teşekkür etti.
Bakanlar Kurulu eski Kıb-Tek Yönetim Kurulu'nun 28 Şubat 2019 tarihinde aldığı kararı onayladı.
Alınan karar sayesinde KKTC'de kurulmuş olmayan işletmeler de ihaleye katılabilecek.

Yorumlar
Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.