CTP, Ad-Hoc komitede onaylanan maaş kesintisiyle ilgili basın açıklaması yapacak

Ad-Hoc komitede “maaş kesintisi”ni kapsayan yasa önerisinin hükümete mensup milletvekilleri tarafından onaylanmasının ardından toplantıyı terk eden CTP, saat 12.30’da basın açıklaması yapacak.

Yayın Tarihi: 06/03/23 12:05
Güncelleme Tarihi: 06/03/23 12:58

Türkiye’de meydana gelen deprem sonrası, olası bir depreme tedbir amaçlı eksiklerin giderilmesi gerekçesiyle hükümetin aldığı “maaş kesintisi” kararını içeren yasa önerisi, iktidar milletvekillerinin oylarıyla Ad-Hoc komiteden geçti.

Cumhuriyetçi Türk Partisi’ne (CTP) mensup milletvekilleri, Ad-Hoc komitede alınan kararın ardından toplantıyı terk etti.

CTP Basın Bürosu’ndan yapılan açıklamada, konuyla ilgili saat 12.30'da Cumhuriyet Meclisi Zalihe Çavuşoğlu Salonu'nda (eski adıyla Mavi Salon) basın toplantısı düzenleneceği duyuruldu.