İSKELE
okuma süresi: 1 dak.

Türkiye’nin değerli sunucu ve sanatçısı İlker Ayrık Noyanlar’ı tercih etti

Türkiye’nin değerli sunucu ve sanatçısı İlker Ayrık Noyanlar’ı tercih etti

Türkiye'nin sevilen oyuncu ve sunucularından İlker Ayrık, İskele Long Beach'teki Ocean Life Residence projesinden ev sahibi oldu. Noyanlar Şirketler Grubu, Ayrık ailesine yeni evlerinde sağlık, huzur ve mutluluk diledi.

Yayın Tarihi: 14/07/26 12:15
okuma süresi: 1 dak.
Türkiye’nin değerli sunucu ve sanatçısı İlker Ayrık Noyanlar’ı tercih etti
  • İskele Long Beach’in İmza Projesi Ocean Life Residence’ten ev sahibi oldu

Noyanlar Şirketler Grubu’ndan yapılan açıklamada “Türkiye’nin değerli sanatçılarından İlker Ayrık ve kıymetli eşi Sanem Ayrık'ı Ocean Life projemizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk. Adayı ziyareti sırasında İskele Bölgesinde bulunan bir çok projemiz yanında Ocean Life Residence projemizi yakından inceleyip beğenmesi ve ardından yatırım yapma kararı alması ile bizleri ayrıca mutlu etti.

Kendisine hayırlı olmasını diliyor, yeni evinde sağlık, huzur ve güzel anılar biriktirmesini temenni ediyoruz.”

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.