İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Mahkeme binalarına zarar verenler hakkında yasal işlem başlatıldı

Mahkeme binalarına zarar verenler hakkında yasal işlem başlatıldı

Girne ve Lefkoşa Kaza Mahkemesi binalarına zarar veren kişiler hakkında polise şikâyette bulunuldu. Yüksek Mahkeme, olaylarla ilgili gerekli yasal işlemlerin başlatıldığını açıkladı.

Yayın Tarihi: 07/08/26 16:16
okuma süresi: 1 dak.
Mahkeme binalarına zarar verenler hakkında yasal işlem başlatıldı

Girne ve Lefkoşa Kaza Mahkemesi binalarına zarar verenlerle ilgili polise şikâyette bulunulduğu açıklandı.

Yüksek Mahkeme’nin konuyla ilgili açıklamasında, bugün Girne Kaza Mahkemesi binasına kasti zarar veren sanıklarla Lefkoşa Kaza Mahkemesi binasına zarar veren zanlı için polise şikâyette bulunulduğu kaydedildi.

Söz konusu şahıslarla ilgili gerekli yasal işlemin başlatıldığı belirtildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.