Oğlunun düğününde hayatını kaybeden Nursen Yenen'in ölüm sebebi: Kalp krizi
Düğün salonunda oğlunun düğünü sırasında rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan 66 yaşındaki Nursen Yenen’in ölüm nedeni, yapılan otopsinin ardından “kalp hastalığı, kalp kapak hastalığı, kalp krizi, dolaşım ve solunum yetmezliği” olarak belirlendi.
Lefkoşa’da önceki gün bir otelin düğün salonunda, kendi oğlunun düğününde aniden rahatsızlanması üzerine kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren Nursen Yenen’e (K-66) otopsi yapıldı.
Polisten verilen bilgiye göre, Yenen’in ölüm sebebinin “kalp hastalığı, kalp kapak hastalığı, kalp krizi, dolaşım ve solunum yetmezliği” olduğu belirlendi.
Soruşturma devam ediyor.
Yorumlar
Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.