Berova, Üniversite Öğrencileri Derneği'ni kabul etti: Gençlerin fikirleri desteklenmeli
Maliye Bakanı Özdemir Berova, farklı ülkelerde eğitim gören Kıbrıs Türk öğrenciler arasındaki iletişim ve iş birliğinin güçlendirilmesinin önemine dikkat çekerek, gençlerin akademik, sosyal ve kültürel çalışmalarının desteklenmesi gerektiğini belirtti.
Maliye Bakanı Özdemir Berova, Üniversite Öğrencileri Derneği (ÜNİDER) Başkanı Doğuş Ertoprak ve beraberindeki heyeti kabul etti.
Maliye Bakanlığı’ndan verilen bilgiye göre, Berova’yı, cumartesi günü Cumhurbaşkanlığı Beyaz Salon’da gerçekleştirilecek Kıbrıs Türk Üniversite Öğrencileri Kongresi’ne davet eden heyet, etkinliğin amacı ve kapsamı hakkında bilgi verdi.
Kongre, ÜNİDER, Amerika Kıbrıs Türk Öğrenciler Birliği, Birleşik Krallık Kıbrıs Türk Öğrenci Federasyonu, Avrupa Kıbrıs Türk Öğrenci Federasyonu ve Türkiye’den, Kıbrıs Türk Öğrenciler Birliği Derneği iş birliğiyle düzenlenecek.
Ziyarette ayrıca farklı ülkelerde eğitim gören Kıbrıs Türk öğrenciler arasındaki iletişim ve iş birliğinin geliştirilmesi ile gençlerin akademik, sosyal ve kültürel çalışmalarının desteklenmesi konularında görüş alışverişinde bulunuldu.
BEROVA
Maliye Bakanı Özdemir Berova, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, farklı ülkelerde eğitim gören Kıbrıs Türk gençlerinin ortak çalışmalar etrafında buluşmasının, aralarındaki dayanışmanın ve ülkeyle olan bağlarının güçlendirilmesinin önemli olduğunu belirtti.
Berova, gençlerin fikirlerinin, girişimlerinin ve örgütlü çalışmalarının desteklenmesinin, ülkenin geleceği açısından büyük önem taşıdığını ifade ederek, davetleri için öğrencilere teşekkür etti ve kongrenin başarılı geçmesini diledi.
Yorumlar
Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.