KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 1 dak.

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası, 23 Nisan konseri verdi

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası, 23 Nisan konseri verdi

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Cumhurbaşkanlığı Mavi Salon’da halka açık ve ücretsiz konser verdi.

Yayın Tarihi: 23/04/26 10:36
okuma süresi: 1 dak.
Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası, 23 Nisan konseri verdi
A- A A+

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası (KKTC CSO) 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Cumhurbaşkanlığı Mavi Salon’da konser verdi.

Cumhurbaşkanlığı’ndan verilen bilgiye göre konseri Cumhurbaşkanı Tufan Erhürman da dinledi.

Orkestra şefliğini Ali Hoca’nın üstlendiği konserde, keman sanatçıları Asya Kördeve ve Asya Sağıroğluları solist olarak sahne aldı. Türk Maarif Koleji Ortaokul Korosunun da yer aldığı programda koro şefliğini Emine Ferit yaptı.

Türkiye İş Bankası’nın ana sponsorluğunda ve KKTC Telsim’in iletişim sponsorluğunda düzenlenen konser, halka açık ve ücretsiz olarak gerçekleştirildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.