KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 1 dak.

Ankara'da, Kıbrıs Barış Harekâtı'nın 52'nci yılına özel fotoğraf sergisi açılıyor

Ankara'da, Kıbrıs Barış Harekâtı'nın 52'nci yılına özel fotoğraf sergisi açılıyor

Kıbrıs Türk Kültür Derneği tarafından düzenlenen "Kıbrıs Barış Harekâtı Fotoğraf Sergisi", 18-22 Temmuz tarihleri arasında Ankara'daki Antares Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde ziyaretçilerini ağırlayacak.

Yayın Tarihi: 16/07/26 10:01
okuma süresi: 1 dak.
Ankara'da, Kıbrıs Barış Harekâtı'nın 52'nci yılına özel fotoğraf sergisi açılıyor
A- A A+

Kıbrıs Türk Kültür Derneği, Kıbrıs Barış Harekâtı'nın 52. yıl dönümü dolayısıyla fotoğraf sergisi düzenliyor.

"Kıbrıs Barış Harekâtı Fotoğraf Sergisi" başlıklı etkinlik, 18-22 Temmuz 2026 tarihleri arasında Ankara'daki Antares Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde ziyaretçileri ağırlayacak.

Kıbrıs Türk halkının haklı mücadelesinin önemli dönüm noktalarını yansıtan fotoğrafların yer alacağı sergi, her gün 11.00 ile 18.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.