EKONOMİ & FİNANS
okuma süresi: 1 dak.

Hasipoğlu'ndan Ektam açıklaması: İşveren, Hayat Pahalılığı farkını işçilerin hesabına yatırdı

Hasipoğlu'ndan Ektam açıklaması: İşveren, Hayat Pahalılığı farkını işçilerin hesabına yatırdı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Oğuzhan Hasipoğlu, süregelen Ektam krizi çerçevesinde işveren tarafı ile bir araya geldiklerini söyledi.

Yayın Tarihi: 04/03/26 12:47
okuma süresi: 1 dak.
Hasipoğlu'ndan Ektam açıklaması: İşveren, Hayat Pahalılığı farkını işçilerin hesabına yatırdı

Ektam'daki grev ve kriz 25'inci gününe girerken Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Oğuzhan Hasipoğlu, süregelen Ektam krizi çerçevesinde işveren tarafı ile bir araya geldiklerini söyledi.

"Amacımız, gayretimiz gönülleri kurmak, tesis etmek. Sorunu çözmek" diyen Bakan Hasipoğlu, BRT ekranlarında işveren tarafının çalışanların işlerine devam etmesini dilediğini aktardığını, buna ek olarak hayat pahalılığı farklarının da işçilerin hesaplarına yattığını kendilerine ilettiğini söyledi.  

Devrimci İşçi Sendikaları Federasyonu, Ektam'da fabrikanın ve çalışanların geleceği için başlatılan grevde dayanışma ve birlik mesajı çağrılarını sürdürüyor. 

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.