ADLİ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Elektrik kablosu hırsızlığı zanlısına 3 gün ek tutukluluk

Elektrik kablosu hırsızlığı zanlısına 3 gün ek tutukluluk

Gönyeli'de çalıştığı şirketten yer altı elektrik kablolarını çaldığı ithamıyla tutuklanan O.Y, soruşturma kapsamında yeniden mahkemeye çıkarıldı. Mahkeme, kamera kayıtlarının incelenmesi ve soruşturmanın tamamlanabilmesi için zanlının 3 gün daha poliste tutuklu kalmasına karar verdi.

Yayın Tarihi: 28/07/26 12:10
okuma süresi: 2 dak.
Elektrik kablosu hırsızlığı zanlısına 3 gün ek tutukluluk
A- A A+

Gönyeli'de 2024-2026 yılları arasında meydana geldiği iddia edilen "müstahdem tarafından hırsızlık" meselesinde itham edilerek tutuklanan O.Y yeniden mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede meseleyle ilgili şahadet veren Polis Memuru Ahmet Korkmaz, olayla ilgili bulguları aktardı.

Korkmaz, 2024-2026 yılları arasında Gönyeli'de faaliyet gösteren ve işletmeciliğini Alayköy'de sakin H.T.'nin yaptığı Hakkı Talhaoğlu Elektrik Müteahhitliği Ltd. isimli işletmede kamyon şoförü olarak görev yapan zanlı O.Y'nın, şirkete ait yer altı elektrik kablolarını çaldığı yönündeki şikâyet üzerine tutuklandığını söyledi.

Polis, zanlının ikametgahının araç park alanında huzurunda yapılan aramada, marka ve modeli henüz tespit edilemeyen çeşitli ebatlarda elektrik kablolarının bulunarak emare olarak zapt edildiğini mahkemeye aktardı.

Polis, zanlının ifadesinde işten arta kalan kabloları şirkete geri götürmediğini söylediğini kaydetti.

Yapılan araştırmada zanlının 60 kilogram kabloyu Lefkoşa Sanayi Bölgesi'ndeki bir iş yerine 60 bin TL karşılığında sattığının tespit edildiğini belirten polis, incelenmesi gereken kamera görüntüleri bulunduğunu ve zanlının beyanlarının teyit edilmesi gerektiğini ifade ederek, zanlının soruşturma maksatlı üç gün daha poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Mahkemede söz alan zanlının avukatı ise müvekkilinin, müşteriler tarafından parası ödenmiş ve işten arta kalan kabloları aldığını, bu nedenle şirketin şikâyetçi olma hakkı bulunmadığını savundu.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Şevket Gazi, zanlının soruşturma maksatlı üç gün süreyle poliste tutuklu kalmasına karar verdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.