Dilencilikle itham edilen zanlı 1 gün tutuklu kalacak
Yenişehir bölgesinde çevredeki kişilerden para isteyerek dilenmekle itham edilen Bahattin Aydın, mahkemeye çıkarıldı. Mahkeme zanlının bir gün süreyle tutuklu kalmasına karar verdi.
Lefkoşa’da insanlardan para isteyerek dilenmekle itham edilen Bahattin Aydın tutuklanarak mahkemeye çıkarıldı.
Mahkemede meseleyle ilgili olarak şahadet veren Polis Memuru Mehmet Portakal, olayla ilgili olguları aktardı. Polis, 21 Ocak 2026 tarihinde Lefkoşa Yenişehir bölgesinde saat 13.30 sıralarında çevredeki insanlardan para isteyerek dilenen zanlının suçüstü yakalandığını söyledi.
Polis, zanlının tutuklanarak soruşturma başlatıldığını açıkladı. Zanlının adaya ne zaman ve hangi amaçla geldiğine dair araştırma yapılacağını, alınacak ifadeler ile incelenecek kamera görüntüleri bulunduğunu belirten polis, zanlının ilk etapta bir gün süreyle tutuklu kalmasını talep etti.
Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Şevket Gazi, zanlının bir gün süreyle tutuklu kalmasına karar verdi.
Yorumlar
Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.