GÜNEY KIBRIS
okuma süresi: 1 dak.

Güney Kıbrıs’ta Sosyal Yardım Daire personelinin araçlarına saldırı gerçekleşti

Güney Kıbrıs’ta Sosyal Yardım Daire personelinin araçlarına saldırı gerçekleşti

Güney Kıbrıs’ta sosyal yardım kapsamında ev talebinin reddedilmesi üzerine öfkelendiği öne sürülen bir kişi, Rum Yönetimi Sosyal Yardım Dairesi çalışanlarının araçlarına zarar verdiği gerekçesiyle tutuklandı.

Yayın Tarihi: 19/06/26 12:19
okuma süresi: 1 dak.
Güney Kıbrıs’ta Sosyal Yardım Daire personelinin araçlarına saldırı gerçekleşti
A- A A+

Güney Kıbrıs’ta sosyal yardım alan 51 yaşındaki Yunan vatandaş kendisine ev bulunması talebinin yerine getirilmemesi gerekçesiyle Rum Yönetimi Sosyal Yardım Dairesi çalışanlarının araçlarına zarar verdi.

Haravgi ve diğer gazeteler, ev bulunması talebiyle dairenin bir şubesine giden şahsın çalışanların yanıtına sinirlenerek daire önünde park halinde bulunan araçlara kasti hasar verdiğini yazdı.

Gazete, şahsın olay yerine gelen polis tarafından tutuklandığını belirtirken, daire çalışanlarının ise güvenlik sorunlarına dikkat çekmek adına dün iki saat grev yaptıklarını aktardı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.