SAĞLIK
okuma süresi: 2 dak.

Markette bıçaklanan genç kadın entübe edildi, hayati tehlikesi sürüyor

Markette bıçaklanan genç kadın entübe edildi, hayati tehlikesi sürüyor

Taşkınköy'de bir süpermarkette uğradığı bıçaklı saldırıda ağır yaralanan 23 yaşındaki Z.A.'nın Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Servisi'nde entübe edilerek tedavisine devam ediliyor. Başhekim Hasan Birtan, genç kadının hayati tehlikesinin sürdüğünü belirtirken, zanlının ise sağlık durumu nedeniyle henüz mahkemeye çıkarılamadığını açıkladı.

Yayın Tarihi: 04/08/26 13:43
okuma süresi: 2 dak.
Markette bıçaklanan genç kadın entübe edildi, hayati tehlikesi sürüyor

Taşkınköy’de dün bir süpermarkette meydana gelen bıçaklı saldırıda ağır yaralanan 23 yaşındaki Z.A.’nın sağlık durumu ciddiyetini koruyor.

Polis'ten elde edilen bilgiye göre, Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Servisi’nde tedavisi süren Z.A., entübe edildi.

Olayın zanlısı M.B.K. (E-31) ise hastanede gözetim altında tutulurken, sağlık durumunun elverişli olmaması nedeniyle henüz mahkemeye çıkarılamadığı öğrenildi.

HASAN BİRTAN: HAYATİ TEHLİKESİ SÜRÜYOR, KRİTİK SÜREÇ DEVAM EDİYOR

Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Başhekimi Hasan Birtan da Türk Ajansı Kıbrıs’a (TAK) yaptığı açıklamada, Z.A.’nın hayati tehlikesinin sürdüğünü belirtti.

Z.A.’da çoklu organ yaralanması bulunduğunu ve ciddi kan kaybı yaşadığını kaydeden Birtan, hastanın yoğun bakımdaki tedavisinin sürdüğünü ve kritik sürecin devam ettiğini söyledi.

Birtan, zanlının ise normal serviste tedavi altında bulunduğunu ve sağlık durumunun stabil olduğunu ifade etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.