GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 2 dak.

Gazimağusa’da park halindeki karavanda yangın: İki araç zarar gördü

Gazimağusa’da park halindeki karavanda yangın: İki araç zarar gördü

Gazimağusa’da park halindeki bir karavanda çıkan yangında karavanın üst kısmı ve içerisindeki çeşitli eşyalar yanarken, yakınında bulunan iki araç da zarar gördü. Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü, soruşturma başlatıldı.

Yayın Tarihi: 24/08/26 13:30
okuma süresi: 2 dak.
Gazimağusa’da park halindeki karavanda yangın: İki araç zarar gördü

Polis Basın Subaylığı, Gazimağusa’da park halindeki bir karavanda çıkan yangın sonucu karavanın yanı sıra iki aracın da zarar gördüğünü açıkladı.

Polis Basın Subaylığı’ndan verilen bilgiye göre, 23 Ağustos 2026 tarihinde saat 22.30 sıralarında Gazimağusa’da bir araç park yerinin yan tarafındaki alanda, park halinde bulunan bir şahsa ait karavan araçta yangın meydana geldi.

Yangın sonucunda karavanın üst kısmı ile içerisinde bulunan muhtelif beyaz eşyalar, mobilyalar, kıyafetler ve balık avlama malzemeleri yanarak zarar gördü.

Karavanın yanında park halinde bulunan NA 616 plakalı aracın ise sağ arka ve ön kısımları ile tavanı yanarak zarar gördü. Çıkan ısı nedeniyle aracın ön camının da çatladığı belirtildi.

Aynı bölgede park halinde bulunan UH 041 plakalı aracın ise sağ ön ve arka çamurluk kısımlarının eridiği kaydedildi.

Yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Polis, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini bildirdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.