GÖNYELİ
okuma süresi: 1 dak.

24 yaşındaki Rodrigue Sibomana evinde ölü bulundu

24 yaşındaki Rodrigue Sibomana evinde ölü bulundu

Yenikent'te sakin 24 yaşındaki Rodrigue Sibomana kalmakta olduğu ikametgah içerisinde ölü olarak bulundu.

Yayın Tarihi: 17/03/26 22:43
okuma süresi: 1 dak.
24 yaşındaki Rodrigue Sibomana evinde ölü bulundu
A- A A+

Gönyeli’nin Yenikent bölgesinde bugün saat 20.30 sıralarında 24 yaşındaki Rodrigue Sibomana kalmakta olduğu ikametgah içerisinde ölü olarak bulundu.

Polis Basın Subaylığı’ndan verilen bilgiye göre, adı edilenin cansız bedeni üzerinde görevli doktor tarafından yapılan dış muayenesinde darp veya cebir izine rastlanmadı.

 Sibomana’nın ölüm sebebi yapılacak otopsisinin ardından belli olacak.

Soruşturma devam ediyor.

Fotoğraf: Gadara Medya/Canlı yayın

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.