İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

İçişleri ve Çalışma Bakanlığı'nı 'ALO 102'ye ihbar ettik

İçişleri ve Çalışma Bakanlığı'nı 'ALO 102'ye ihbar ettik

5-8 Ağustos arasında saat 12.00'den 16.00'ya dışarıda çalışma yasağı koyan ancak kendi koyduğu yasağa uymayan İçişleri ve Çalışma Bakanlığı'nı, uygulamaya aykırı bir çalışma tespit edilmesi halinde ihbar edilmesi için verdiği ALO 102 hattına ihbar ettik. Ancak ihbarımıza rağmen Bakanlık yasağı delmeye devam etti.

Yayın Tarihi: 05/08/15 15:31
okuma süresi: 1 dak.
İçişleri ve Çalışma Bakanlığı'nı 'ALO 102'ye ihbar ettik
A- A A+

Kıbrıs Postası – Filiz Seyis / Çağdaş Öğüç

İçişleri ve Çalışma Bakanlığı, 5-8 Ağustos arasında saat 12.00'den 16.00'ya dışarıda çalışma yasağı koydu ancak kendi koyduğu yasağı kendi ihlal etti.

Kıbrıs Postası olarak, Bakanlığın eski binası olan ve Çocuk ve Gençlik Merkezi olarak faaliyet göstermek üzere tadilatı yapılan binada saat 13:20'de işçi çalıştırıldığını tespit ettik ve uygulamaya aykırı bir çalışma tespit edilmesi halinde ihbar edilmesi için verilen ALO 102 hattını arayarak şikayette bulunduk.

ALO 102'de karşımıza çıkan telesekreterin 'sinyal sesinden sonra ihbarınızı yapınız" mesajının ardından ÇOGEM inşaatında işçi çalıştığını kayıtlara düştük ancak 15:25'te söz konusu işçinin hala çalışmaya devam ettiğini tespit ettik.

İlgili haber:

İçişleri ve Çalışma Bakanlığı kendi koyduğu yasağı kendi deldi!

Çalışma yasağını delen delene!

İlgili konuşmayı dinlemek için >>>

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.