İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Kıbrıs'ta Yeni Anayasa Hazırlığı

Kıbrıs'ta Yeni Anayasa Hazırlığı

Kıbrıs'ta Türkler ile Rumlar arasında devam eden görüşmelerde yeni anayasa yazılması aşamasına gelindi.<BR>

Yayın Tarihi: 07/08/09 08:48
okuma süresi: 1 dak.
Kıbrıs'ta Yeni Anayasa Hazırlığı
A- A A+

Kıbrıs'ta Türkler ile Rumlar arasında devam eden görüşmelerde yeni anayasa yazılması aşamasına gelindi.

Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat, bugüne kadar yapılan görüşmelerde anlaşmaya vardıkları konuları 30 belge haline getirdiklerini ve bu belgeleri yeni anayasa yazacak uzmanlara vereceklerini açıkladı.

Kıbrıs Rum yönetimi lideri Dimitris Hristofyas'la 40'ıncı kez bir araya gelen ve birinci tur görüşmelerini tamamlayan Talat, önceki akşam Girne'nin Dikmen köyünde vatandaşlarla sohbet etti. Talat, uzmanların anlaşılan konulara bakarak yeni anayasayı, kuruluş anlaşmasını ve bir devletin yürüyebilmesi için gerekli olan yasaları hazırlayacağını kaydetti.
www.haberler.com

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.