İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Kıbrıs Türk Kültür Derneği, Küçük ve Denktaş'ı andı: Sergi bir hafta boyunca ziyaretçilere açık olacak

Kıbrıs Türk Kültür Derneği, Küçük ve Denktaş'ı andı: Sergi bir hafta boyunca ziyaretçilere açık olacak

Kıbrıs Türk Kültür Derneği, Özgürlük Mücadelesi Lideri Dr. Fazıl Küçük ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Raif Denktaş’ın ölüm yıldönümleri dolayısıyla anma töreni düzenledi. Törende, Rauf Raif Denktaş’a ait eserlerin yer aldığı resim sergisi açıldı ve ziyaretçilere bir hafta boyunca açık olacak.

Yayın Tarihi: 13/01/26 11:34
okuma süresi: 1 dak.
Kıbrıs Türk Kültür Derneği, Küçük ve Denktaş'ı andı: Sergi bir hafta boyunca ziyaretçilere açık olacak

Kıbrıs Türk Kültür Derneği, Özgürlük Mücadelesi Lideri Dr. Fazıl Küçük ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Raif Denktaş’ın ölüm yıldönümleri dolayısıyla anma töreni düzenledi.

Dernekten yapılan açıklamaya göre, Mehmet Ertuğruloğlu Konferans Salonu’nda düzenlenen anma töreninde, Denktaş'a ait eserlerden oluşan resim sergisinin açılışı da yapıldı.

Törende, Kıbrıs Türk Kültür Derneği Başkanı Tolga Ünsaldı, Dr. Fazıl Küçük ve Rauf Raif Denktaş’ı saygı ve özlemle anan bir konuşma yaptı.

Resim sergisi, dernek salonunda 1 hafta süreyle ziyaretçilere açık olacak.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.