İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Kıbrıslı Türk ve Rum partiler Ledra Palace'ta buluşacak, Khassim Diagne de katılacak

Kıbrıslı Türk ve Rum partiler Ledra Palace'ta buluşacak, Khassim Diagne de katılacak

Kıbrıslı Türk ve Rum siyasi partiler, Slovakya Büyükelçiliği organizasyonunda 18 Şubat’ta Ledra Palace’ta bir araya gelecek. BM Özel Temsilcisi Khassim Diagne de toplantıya katılacak.

Yayın Tarihi: 30/01/26 15:49
okuma süresi: 1 dak.
Kıbrıslı Türk ve Rum partiler Ledra Palace'ta buluşacak, Khassim Diagne de katılacak

Bazı Kıbrıslı Türk ve Rum siyasi partiler 18 Şubat'ta BM Genel Sekreteri’nin Kıbrıs Özel Temsilcisi Khassim Diagne’nin da konuk olacağı bir toplantı yapacak.

Slovakya Büyükelçiliği'nin organize ettiği Ledra Palace Otel’deki toplantı saat 10.00'da başlayacak. Elçilikten yapılan açıklamaya göre, Diagne konuk konuşmacı olarak katılacağı toplantıda parti temsilcilerine hitap edecek.

Toplantıya ilişkin saat 12.15'te basın açıklaması yapılacak.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.