Lefkoşa ve Girne’de uyuşturucu operasyonu: 3 kişi tutuklandı
Lefkoşa ve Girne’de gerçekleştirilen uyuşturucu madde tasarrufu operasyonlarında U.Ö., Ç.D. ve C.A. tutuklandı; toplamda 35 gram hintkeneviri ve çeşitli uyuşturucu malzemeler ele geçirildi.
Lefkoşa ve Girne’de dün meydana gelen kanunsuz uyuşturucu madde tasarrufu suçlarıyla itham edilen 3 kişi tutuklandı.
Polisten yapılan açıklamaya göre, Lefkoşa’da Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekiplerinin U.Ö.’nün (E-18) evinde gerçekleştirdiği aramada, üzerinde uyuşturucu madde kalıntısı bulunduğuna inanılan bir adet vida tespit edildi.
Aynı gün Lefkoşa’da bağırarak çevreye rahatsızlık verdiği gerekçesiyle tutuklanan Ç.D.’nin (E-30) üzerinde yapılan aramada yaklaşık 1 gram ağırlığında uyuşturucu olduğuna inanılan madde ile uyuşturucu madde kalıntısı içerdiği değerlendirilen çeşitli malzemeler bulundu.
Girne’de ise polis tarafından şüpheli görülen C.A.’nın (E-28) üzerinde ve evinde yapılan aramalarda, tasarrufunda toplam 35 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ele geçirildi.
Söz konusu şahıslar tutuklanırken, soruşturmaların sürdüğü bildirildi.
Yorumlar
Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.