Hafta sonu yağmur, pazar ve pazartesi fırtına bekleniyor
Meteoroloji Dairesi, hafta sonu yağışlı havanın etkili olacağını, pazar ve pazartesi günleri ise fırtınamsı rüzgar beklendiğini açıkladı. Hava sıcaklıklarının hafta ortasından itibaren düşmesi öngörülüyor.
Meteoroloji Dairesi, hafta sonu yağmur, pazarla pazartesi günleri fırtına beklendiğini duyurdu. 23 dereceye kadar yükselen hava sıcaklığının gelecek haftanın sonuna doğru 4 derece kadar düşmesi de bekleniyor.
Meteoroloji Dairesi’nin son tahminlerine göre, 28 Mart-3 Nisan tarihleri arasında bölge, genellikle alçak basınç sistemiyle buna bağlı cephe sisteminin etkisinde kalacak.
Hava, yarın parçalı ve çok bulutlu gece saatlerinden itibaren yer yer yağmurlu, pazar çok bulutlu yer yer sağanak veya gök gürültülü sağanak yağmurlu olacak.
Hafta başından itibaren yağışlı havanın etkisini kaybetmesi beklenirken, pazartesi ve salı hava parçalı veya az bulutlu geçecek.
Hava, çarşamba günse parçalı ve çok bulutlu zamanla yer yer yağmurlu, diğer günlerde parçalı veya az bulutlu olacak.
En yüksek hava sıcaklığı, iç kesimlerde ve sahillerde 20-23 derece, periyodun son günleri ise 16-19 derece dolaylarında seyredecek.
Rüzgar, genellikle güney ve batı yönlerden orta, zaman zaman kuvvetli, pazar ve pazartesi günleri yer yer fırtınamsı rüzgar şeklinde esecek.
Yorumlar
Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.