Taksici Dernekleri Federasyonu'ndan eylem kararı: Gerekli adımlar atılmadı, sektör temsilcileriyle temas kurulmadı
Taksici Dernekleri Federasyonu Başkanı Murat Karalar, gerekli adımların atılmadığı ve sektör temsilcileri ile temas kurulmadığını belirterek, 21 Nisan Salı günü eylem yapacaklarını duyurdu.
Kıbrıs Türk Taksici Dernekleri Federasyonu Başkanı Murat Karalar, 21 Nisan Salı günü, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı önünde eylem yapma kararı aldıklarını duyurdu.
Karalar, yaptığı yazılı açıklamada, daha önce 9 Nisan tarihinde Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı'ya 13 Nisan tarihine kadar sektörde yaşanan sorunların çözümü ile ilgili adım atılması ve sektör temsilcileri ile istişare içerisine girilmesi, çalışmalarının başlatılması yönünde talepte bulunduklarını kaydetti.
Gerekli adımların atılmadığı ve sektör temsilcileri ile temas kurulmadığını savunan Karalar, federasyonun dünkü yönetim kurulu toplantısında 21 Nisan’da saat 10.00'da Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı önünde eylem kararı aldığını belirtti.
Yorumlar
Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.