İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Gürsel Uzun yapılacak bölge amirlikleri için sahada incelemelerde bulundu

Gürsel Uzun yapılacak bölge amirlikleri için sahada incelemelerde bulundu

KIB-TEK Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Uzun, İskele ve Güzelyurt Bölge Amirlik binalarına yönelik yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

Yayın Tarihi: 17/04/26 12:18
okuma süresi: 2 dak.
Gürsel Uzun yapılacak bölge amirlikleri için sahada incelemelerde bulundu

Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu (KIB-TEK) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Uzun, İskele ve Güzelyurt Bölge Amirlik binalarına yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında sahada incelemede bulundu.

KIB-TEK’ten verilen bilgiye göre, İskele ve Güzelyurt Bölge Amirlik binalarının ihale sürecinin 8 Mayıs tarihinde tamamlanacağını ve Kurumun hizmet altyapısını güçlendirmeyi hedefleyen projelerin planlandığı şekilde ilerlediğini belirten Uzun, çalışmaların yakından takip edildiğini vurguladı.

GAZİMAĞUSA AMİRLİK BİNASI İÇİN YENİDEN İHALEYE ÇIKILIYOR

Öte yandan daha önce iptal edilen Gazimağusa Amirlik binası ihalesinin yeniden başlatılması için Merkezi İhale Komisyonu’na (MİK) gerekli başvurunun yapıldığı bildirildi.

İSKELE'DEKİ 9 DÖNÜMLÜK ARAZİDE İNCELEME

İskele Amirlik binasının inşa edileceği yaklaşık 9 dönümlük arazi de bölge amiri ile birlikte yerinde incelendi. Uzun, “projenin en uygun şartlarda hayata geçirilmesi için teknik değerlendirmelerin sürdüğünü” ifade etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.