Erhürman, BM Genel Sekreter Yardımcısı Lacroix ile görüştü: Güncel konular ele alındı
Cumhurbaşkanı Tufan Erhürman, BM Barış Operasyonlarından Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı Jean-Pierre Lacroix ve beraberindeki heyeti kabul etti, görüşmede son gelişmeler ve güncel konular ele alındı.
Cumhurbaşkanı Tufan Erhürman, Birleşmiş Milletler (BM) Barış Operasyonlarından Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı Jean-Pierre Lacroix ve beraberindeki heyeti kabul etti.

BM Genel Sekreteri’nin Kıbrıs Özel Temsilcisi Khassim Diagne’nin yer aldığı görüşmede, Cumhurbaşkanı Erhürman’a, Cumhurbaşkanlığı Müsteşarı Mehmet Dânâ eşlik etti.
Görüşmede son gelişmeler ve güncel konular ele alındı.
Yorumlar
Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.