İÇ HABERLER
okuma süresi: 4 dak.

Polisiye olaylar: İskele’de otelde canlı mermi bulundu, iki kişi tutuklandı

Polisiye olaylar: İskele’de otelde canlı mermi bulundu, iki kişi tutuklandı

İskele’de faaliyet gösteren bir otelde müşteri olarak bulunan bir kadının tasarrufunda canlı mermi bulunurken, olayla bağlantılı olduğu tespit edilen bir kişi daha tutuklandı.

Yayın Tarihi: 16/05/26 12:00
okuma süresi: 4 dak.
Polisiye olaylar: İskele’de otelde canlı mermi bulundu, iki kişi tutuklandı
A- A A+

Polis açıklamasına göre, 15 Mayıs 2026 tarihinde saat 22.30 sıralarında İskele’de faaliyet gösteren bir otelde, konaklamak amacıyla müşteri olarak bulunan T.D.’nin (37) tasarrufunda 9 mm çapında bir adet canlı mermi bulundu.

Canlı mermi emare olarak alınırken, yürütülen soruşturma kapsamında T.D. ile olayla bağlantısı olduğu belirlenen H.İ.D. (27) tutuklandı.

Soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

İSKELE VE GAZİMAĞUSA’DA UYUŞTURUCU OPERASYONU

İskele Polis Müdürlüğü’ne bağlı Cürümleri Önleme Şube Amirliği ekipleri tarafından İskele’de bir ikametgahta yapılan aramada, yaklaşık 1 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulundu.

Operasyon kapsamında R.E. (31), M.Ç. (23), İ.D. (32) ve B.O. (27) tutuklandı.

Ayrıca R.E.’nin yapılan muhaceret kontrolünde ülkede yasal statüsü olmadığı halde ikamet izinsiz olarak kaldığı da tespit edildi.

Öte yandan Gazimağusa’da Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda ise T.K.’nin (36) tasarrufunda yaklaşık 17 gram ağırlığında metamfetamin türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ele geçirildi.

Operasyonda ayrıca uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan cam pipo ile hassas terazi de emare olarak alındı. T.K. tutuklanırken, soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

KUMARHANEDE CEKET HIRSIZLIĞI

Lefkoşa’da faaliyet gösteren bir kumarhanede Nisan ayı içerisinde bir müşteriye ait ceketin çalınmasıyla ilgili yürütülen ileri soruşturmada, zanlı olarak görülen E.Ö. (47) tespit edilerek tutuklandı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

SARHOŞLUK VE RAHATSIZLIK SUÇUNDAN DÖRT TUTUKLAMA

Gazimağusa ve Yeniboğaziçi’nde kamuya açık yerlerde alkollü şekilde çevreye rahatsızlık verdiği belirtilen dört kişi tutuklandı.

Polis açıklamasına göre, Gazimağusa’da G.A.’nın (30) 239 miligram, C.A.’nın (20) 184 miligram ve S.T.’nin (34) 206 miligram alkollü içki tesiri altında olduğu tespit edildi.

Yeniboğaziçi’nde ise E.Ş.’nin (28) nefes örneği vermeyi reddettiği kaydedildi.

Şahısların yüksek sesle bağırıp çağırarak çevreye rahatsızlık verdikleri belirtildi.

LEFKOŞA’DA APARTMAN DAİRESİNDE YANGIN

Lefkoşa’da Kozan Sokak’ta bulunan bir apartman dairesinin mutfağında yangın çıktı.

Polise göre yangın, muhtemelen yemek pişirildiği sırada ocağın gaz hortumunun sıcaktan eriyip gazın alevlenmesi sonucu meydana geldi.

İtfaiye ekipleri tarafından söndürülen yangında mutfak dolapları, gaz ocağı ve buzdolabı yanarak zarar gördü. Çıkan ısı ve dumandan dolayı evin diğer odalarının da islendiği belirtildi.

İKAMET İZİNSİZ İKİ KİŞİ TUTUKLANDI

Kaçak yaşamla mücadele kapsamında polis ekipleri tarafından ülke genelinde gerçekleştirilen denetimlerde, ülkede yasal statüsü olmadan ikamet ettiği tespit edilen toplam iki kişi tutuklandı.

Haklarında yasal işlem başlatılan şahıslarla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.