BTHK, Küresel Düzenleyiciler Sempozyumu’na katıldı: Dijital dönüşüm ve güvenlik ele alındı
Bilgi Teknolojileri ve Haberleşme Kurumu, Birleşmiş Milletler’e bağlı Uluslararası Telekomünikasyon Birliği tarafından Ankara’da düzenlenen Küresel Düzenleyiciler Sempozyumu’nda temsil edildi. Yaklaşık 100 ülkeden bini aşkın üst düzey temsilcinin katıldığı sempozyumda yapay zeka, 5G teknolojileri, dijital dönüşüm ve dijital güvenlik konuları ele alındı.
Bilgi Teknolojileri ve Haberleşme Kurumu (BTHK) Birleşmiş Milletler'e bağlı Uluslararası Telekomünikasyon Birliği'nin Ankara'da düzenlediği Küresel Düzenleyiciler Sempozyumu'na katıldı.
Verilen bilgiye göre, 12–15 Mayıs tarihleri arasında yapılan sempozyumda BTHK Başkanı Kadri Bürüncük ile BTHK uzmanlarından Mehmet Cezar yer aldı.
Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’nun (BTK) ev sahipliğinde Birleşmiş Milletler’e bağlı Uluslararası Telekomünikasyon Birliği (ITU) tarafından düzenlenen Küresel Düzenleyiciler Sempozyumu'nu (Global Symposium for Regulators – GSR-26) yaklaşık 100 ülkeden bini aşkın üst düzey temsilci izledi.
“Navigating the Digital Frontier – Dijital Ufukta Yol Almak” temasıyla düzenlenen GSR-26’da; yapay zeka yönetişimi, 5G ve ötesi teknolojiler, dijital dönüşüm süreçleri, afetlere karşı dijital dayanıklılık, sürdürülebilir dijital gelecek ve gençlerin dijital ortamda korunması gibi başlıklar ele alındı.
Yorumlar
Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.