Emekli Polisler Derneği’nde Birol Atasü yeniden başkan seçildi
Emekli Polisler Derneği’nin 15’inci Olağan Genel Kurulu’nda Birol Atasü ve ekibi oy birliğiyle yeniden göreve getirildi. Polis Genel Müdürü Ali Adalıer’in de katıldığı genel kurulda, polis teşkilatının çalışmaları ve derneğin hedefleri ele alındı.
Hafta sonunda gerçekleştirilen ve Polis Genel Müdürü Ali Adalıer’in de konuk olarak katıldığı genel kurulda, Genel Başkan Birol Atasü ve ekibi oy birliğiyle yeniden göreve seçildi.
KKTC Emekli Polisler Derneği (EMPOLDER), 15’inci Olağan Genel Kurul Toplantısı’nı 16 Mayıs’ta gerçekleştirdi. Genel kurulda, genel başkanlığa 2 yıllık görev süresi için yeniden Birol Atasü ve ekibi seçildi.
Derneğin Lefkoşa Kumsal’daki genel merkezinde gerçekleştirilen genel kurul, Polis Genel Müdürü Ali Adalıer’in konuşmasıyla üyeleri onurlandırdığı etkinlikte, şehitler için saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.
Can Sinan Karlıova başkanlığında, Taner Tekbıyık ve Erhan Boranbay’dan oluşan Divan Başkanlığı’nın yönettiği genel kurulda, çalışma ve mali rapor okunarak oy birliğiyle aklandı.
Ardından Genel Başkan Birol Atasü’nün sunduğu yönetim listesi üyeler tarafından oy birliğiyle onaylandı.
ALİ ADALIER
Polis Genel Müdürü Ali Adalıer konuşmasında, polisin görev, yetki ve sorumluluk bilinciyle halkın hakkını korumak ve toplumsal huzuru sürekli kılmak adına olağanüstü gayretle çalışmalarını sürdürdüğünü ifade etti.
Adalıer, “Yıllarını mesleğe adayarak bugün emekli olarak dernek saflarında yer tutan büyüklerimizin bizlere vermekte olduğu moral desteğe kalben teşekkür ediyor, iyi ki varsınız diyorum” ifadelerini kullandı.
BİROL ATASÜ
Emekli Polisler Derneği Genel Başkanı Birol Atasü ise konuşmasında, 1700’ü aşan üye sayısı ve daha mutlu, daha huzurlu, daha refah bir ülke adına taşıdıkları sorumluluk duygusuyla ülkenin en dinamik sivil toplum kuruluşları arasında yer almanın gururunu yaşadıklarını vurguladı.
Kısıtlı olanaklar ve giderek artan, çeşitlenen suç unsurları ile yetersiz altyapının da körüklediği, adeta trajediye dönüşen trafik sorunuyla mücadele eden Polis Teşkilatı’nın her mensubuna teşekkür eden Atasü, kendilerini onurlandıran Polis Genel Müdürü Ali Adalıer’e de camia adına teşekkür etti.
Atasü, üyelere sosyal haklar sağlanması yönünde belirledikleri hedefler doğrultusunda çalışmalarını sürdürmeye devam edeceklerini kaydetti.
Genel kurul, genel başkan ve yeni yönetimin oy birliğiyle onaylanmasının ardından çalışmalarını tamamladı. Yeni yönetimin önümüzdeki günlerde toplanarak görev dağılımını gerçekleştireceği belirtildi.
Yorumlar
Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.