İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Belediyeler Birliği 89. Genel Yönetim Kurulu Toplantısı yapıldı

Belediyeler Birliği 89. Genel Yönetim Kurulu Toplantısı yapıldı

Belediyeler Birliği’nin 89. Genel Yönetim Kurulu Toplantısı bugün Mahmut Özçınar başkanlığında yapıldı.

Yayın Tarihi: 21/05/26 19:07
okuma süresi: 1 dak.
Belediyeler Birliği 89. Genel Yönetim Kurulu Toplantısı yapıldı

Kıbrıs Türk Belediyeler Birliği’nin 89. Genel Yönetim Kurulu Toplantısı bugün, Birlik ve Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar başkanlığında yapıldı.

Kıbrıs Türk Belediyeler Birliği’nden verilen bilgiye göre, birlik binasında saat 11.00’de başlayan toplantı yaklaşık iki saat sürdü. Toplantıya belediye başkanlarının yanı sıra, K.T. Belediyeler Birliği Müdürü Muammer Güneş, Mali İşler Amiri Emine Haydaroğulları ve İdari Memur Nazan Özlatif de katıldı.

Toplantıda ilk olarak Yürütme Kurulu’na sunulan ve Genel Kurul’un onayına açılan 2026 yılı Ocak-Şubat-Mart dönemini kapsayan üç aylık mali rapor, oybirliğiyle onaylandı.

Genel Kurul’da ayrıca su yönetimi, hayvan refah yasası ve çevre konularında görüş alışverişinde bulunularak, gündemde bulunan yurtdışı temasları ele alındı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.