Zeytinlik ve Bostancı’da yangın: Araç kül oldu, 150 dönüm arpa yandı
Polis Basın Subaylığı, dün Zeytinlik ve Bostancı-Taşpınar bölgesinde meydana gelen iki ayrı yangında bir aracın tamamen yanarak kullanılamaz hale geldiğini, 150 dönüm biçilmemiş arpa ile çeşitli tarımsal malzemelerin de zarar gördüğünü açıkladı.
Polis Basın Subaylığı, 3 Haziran tarihinde Zeytinlik ve Bostancı-Taşpınar bölgesinde meydana gelen iki ayrı yangınla ilgili açıklama yaptı.
Her iki yangın da itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülürken, olaylarla ilgili soruşturma başlatıldı.
ZEYTİNLİK'TE PARK HALİNDEKİ ARAÇ YANDI
Polis açıklamasına göre, saat 15.30 sıralarında Zeytinlik’te park halinde bulunan KL 380 plakalı araçta yangın çıktı.
Yangının, aracın motor bölümündeki benzin kaçağının sıcak aksamlara temas ederek alevlenmesi sonucu meydana geldiğinin değerlendirildiği belirtildi.
İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülen yangında araç tamamen yanarak zarar gördü.
150 DÖNÜM ARPA KÜL OLDU
Aynı gün saat 17.00 sıralarında ise Bostancı-Taşpınar Yolu’nun güney kısmında bulunan bir arazide yangın meydana geldi.
Yangın sonucunda toplam 150 dönüm biçilmemiş arpa, iki adet rulo balya, kuru otlar ve su boruları yanarak zarar gördü.
İtfaiye ekipleri tarafından söndürülen yangınla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.
Yorumlar
Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.