Başbakandan ‘hodri meydan’: Cesursanız gelin iki seçimi bir arada yapalım
“İki seçimi bir arada yapalım, hodri meydan” diyen Başbakan Ünal Üstel, seçim tarihi için meclisi oybirliğine davet etti.
Meclis Genel Kurulu başladı.
“İki seçimi bir arada yapalım, hodri meydan” diyen Başbakan Ünal Üstel, seçim tarihi için meclisi oybirliğine davet etti.
Meclis Genel Kurulu’na hitap eden Başbakan Ünal Üstel, “UBP-DP-YDP hükümeti hiçbir seçimden kaçmadı, kaçmamıştır. Hodri meydan iki seçimi bir arada yapalım. Dünyadaki ekonomik sıkıntıları herhâlde göz ardı ediyorsunuz, Demagoji yapmak kolaydır. Ona rağmen kimseyi mağdur etmedik. Etmeyeceğiz de… Bu kadar cesursanız iki seçimi bir arada yapalım” dedi.
Yorumlar
Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.