İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Erkut Şahali’den Başbakan Üstel'e: 32 yazılı, 5 sözlü sorunun hangisine yanıt verdin?

Erkut Şahali’den Başbakan Üstel'e: 32 yazılı, 5 sözlü sorunun hangisine yanıt verdin?

CTP Grup Başkanvekili Erkut Şahali, Başbakan Ünal Üstel’in güvenlik verileriyle ilgili açıklamalarına tepki göstererek, Meclis’te kendisine yöneltilen 32 yazılı ve 5 sözlü sorunun hiçbirine yanıt verilmediğini savundu. Şahali, Üstel’in “İsteyen gelsin verileri sorsun, abileri onlara anlatır” sözlerine “Şaka gibi” ifadeleriyle karşılık verdi.

Yayın Tarihi: 18/08/26 15:01
okuma süresi: 2 dak.
Erkut Şahali’den Başbakan Üstel'e: 32 yazılı, 5 sözlü sorunun hangisine yanıt verdin?

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Grup Başkanvekili Erkut Şahali, Başbakan Ünal Üstel’in “İsteyen gelsin verileri sorsun, abileri onlara anlatır, bilgi verir. Bana gelmezseniz Polis Teşkilatı, Güvenlik Kuvvetleri oradadır, kapıları açıktır” şeklindeki çıkışına yanıt verdi.

Erkut Şahali, instagram hesabından “Başbakan sıfatıyla tek bir sorumuza yanıt vermedi, şimdi "sorsaydılar söylerdim" diyor. Beyefendi! Mecliste sana 32 yazılı 5 de sözlü soru sorduk, hangisine cevap verdin? (Son Meclis Genel Kurulu davetiyesi ilk yorumda) Hiçbirıne... Milletvekillerinin mecliste sorduğu ve yasal olarak cevaplanması gereken tek bir soruya cevap vermeyen zat, şimdi "abilik" yapmaktan falan bahseder. Şaka gibi!” ifadelerini kullandı.

BAŞBAKAN NE DEMİŞTİ?

Başbakan Ünal Üstel, CTP'yi sert bir dille eleştirerek, “Hiçbir bilgi almadan, hiçbir veriye dayanmadan neyin olağanüstü toplantısını Meclis’e çağıracak?” diye sormuş, güvenlik üzerinden oluşturulmaya çalışılan olumsuz algının turizm ve yükseköğretime doğrudan zarar verebileceğini vurgulayarak, tartışmanın 6 Aralık’taki seçim öncesinde siyasi malzemeye dönüştürüldüğünü savunmuştu.

Şahali'nin paylaşımının tamamı şu şekilde:

"Ünal Bey coştu!

Başbakan sıfatıyla tek bir sorumuza yanıt vermedi, şimdi 'sorsaydılar söylerdim' diyor.

Beyefendi!

Mecliste sana 32 yazılı 5 de sözlü soru sorduk, hangisine cevap verdin? (Son Meclis Genel Kurulu davetiyesi ilk yorumda)

HİÇBİRİNE...

Milletvekillerinin mecliste sorduğu ve yasal olarak cevaplanması gereken tek bir soruya cevap vermeyen zat, şimdi 'abilik' yapmaktan falan bahseder.

Şaka gibi!!!"

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.