Cevdet Yılmaz: Yaşanan müessif hadiseyi yakından takip ediyoruz
Türkiye Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan da açıklama geldi.
4 mil Girne açıklarında Filo Denizciliğe ait yolcu gemisi henüz bilinmeyen bir nedenle ön tarafından su alarak alabora oldu.
Gemide 279 kişinin bulunduğu öğrenilirken, Sahil Güvenlik arama kurtarma ekipleri bölgeye müdahale ediyor.
Konuyla ilgili Türkiye Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan da açıklama geldi.
Cevdet Yılmaz’ın açıklaması şöyle;
“Hepimizi derinden üzen bir haber almış durumdayız. Girne açıklarında katamaran tipi bir yolcu gemisi su alarak batmıştır. KKTC ve Türkiye Cumhuriyeti Sahil Güvenlik unsurları ile ilgili kurumlar tarafından başlatılan arama kurtarma çalışmaları aralıksız sürdürülmektedir. Şu an itibarıyla temel önceliğimiz, yolcuların ve mürettebatın kurtarılmasıdır. Yaşanan müessif hadiseyi yakından takip ediyor, arama kurtarma çalışmalarına her türlü desteği sağlıyoruz. Gemide bulunan yolcularımıza, mürettebata ve milletimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.”

Yorumlar
Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.