Telekomünikasyon Dairesi’nde yarın yapılması planlanan grev iptal edildi
KTAMS, KIB-TEK ile EL-SEN'in anlaşmasının ardından yarın Telekomünikasyon Dairesi’nde gerçekleştirmeyi planladığı grevi iptal etti.
Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu (KIB-TEK) yönetimi ile Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu Çalışanları Sendikası (EL-SEN) arasında sağlanan uzlaşının ardından, Telekomünikasyon Dairesi’nde yapılması planlanan grev iptal edildi.
Sendikalar tarafından yapılan açıklamada, iş sağlığı ve güvenliği başta olmak üzere KIB-TEK’te yaşanan sorunların çözümüne yönelik protokol imzalanması nedeniyle yarın Telekomünikasyon Dairesi’nde uygulanması planlanan grevin iptal edildiği duyuruldu.
Yorumlar
Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.