TÜRKİYE
okuma süresi: 2 dak.

Erdoğan'dan kazaya ilişkin geçmiş olsun mesajı: Arama-kurtarma için iş birliği sürdürülüyor

Erdoğan'dan kazaya ilişkin geçmiş olsun mesajı: Arama-kurtarma için iş birliği sürdürülüyor

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Girne açıklarında alabora olan geminin ardından yürütülen arama-kurtarma çalışmalarının KKTC ile iş birliği içerisinde sürdüğünü belirtti. Erdoğan, kazada hayatını kaybeden 7 kişi için rahmet dilerken, arama-kurtarma çalışmalarından olumlu haberler alınmasını temenni etti.

Yayın Tarihi: 30/08/26 17:38
okuma süresi: 2 dak.
Erdoğan'dan kazaya ilişkin geçmiş olsun mesajı: Arama-kurtarma için iş birliği sürdürülüyor

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Girne açıklarında alabora olan geminin ardından yürütülen arama-kurtarma çalışmalarına ilişkin mesaj yayımladı. Erdoğan, KKTC ile iş birliği içerisinde çalışmaların sürdüğünü belirterek, kazada hayatını kaybeden 7 kişi için başsağlığı diledi ve arama-kurtarma çalışmalarından olumlu haberler alınmasını temenni etti.

Erdoğan mesajında, “Girne’de alabora olan gemi dolayısıyla geçmiş olsun dileklerimi iletmek istiyorum. Kazanın ardından KKTC ile iş birliği içerisinde arama-kurtarma çalışmaları yapılıyor. Maalesef 7 kardeşimiz hayatını kaybetti, çalışmalar aralıksız devam ediyor. İnşallah olumlu haberler almayı ümit ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Türkiye Cumhuriyeti devletinin tüm imkânlarının seferber edildiğini belirten Erdoğan, süreci yakından takip ettiklerini ifade etti.

Erdoğan, sağ kurtulanlara geçmiş olsun dileklerini iletirken, hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.