Türk Dünyası Parlamentolar Arası Futbol Turnuvası’nda şampiyon Türkiye-1: KKTC dördüncü oldu
Türkiye Büyük Millet Meclisi ev sahipliğinde düzenlenen turnuvada Azerbaycan’ı finalde 3-1 yenen Türkiye-1 takımı şampiyon olurken, KKTC organizasyonu dördüncü sırada tamamladı
Türkiye Büyük Millet Meclisinin ev sahipliği yaptığı, KKTC'nin de katıldığı Türk Dünyası Parlamentolar Arası Futbol Turnuvası'nda Azerbaycan'ı finalde yenen Türkiye-1 takımı şampiyon oldu.
Türk Telekom'un ana sponsorluğunda Serik ilçesi Kadriye Turizm Merkezi'ndeki bir otelin spor tesislerinde gerçekleştirilen turnuvaya, Türkiye'nin 3 takımının yanı sıra Azerbaycan, Kırgızistan ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti katıldı.
Turnuvanın son gününde finalde Azerbaycan ve Türkiye-1 takımı karşılaştı. Çekişmeli geçen karşılaşmada Azerbaycan'ı 3-1 yenen Türkiye-1 takımı şampiyon oldu.
Türkiye-1 takımında forma giyen Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak da takımının son golünü kaydetti.
Turnuvada Kırgızistan üçüncü, KKTC de dördüncü oldu.
Yorumlar
Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.