Ewa Künzel’in şartlı tahliye talebi reddedildi
Kuzey Kıbrıs’ta konut satışı aracılığı yapmak suçlamasıyla yargılanan Ewa İzabella Künzel’in şartlı tahliye talebi, Rum Ağır Ceza Mahkemesi tarafından oy birliğiyle reddedildi.
KKTC’de inşa edilen konutların satışı için aracılık yapmak suçlamasıyla tutuklanan ve yargılanmakta olan Alman Ewa İzabella Künzel’in şartlı tahliye talebinin reddedildiği bildirildi.
Haravgi’nin haberine göre, Künzel’in avukatları, tutukluluk süresinin aşırı uzadığı, savunma makamının dava hazırlıklarının engellendiği ve insanlık dışı muamele nedeniyle tutukluluk şartlarının kötü olduğunu gerekçe göstererek şartlı tahliye talep etmişti.
Talebi dün oy birliği ile reddeden Rum Ağır Ceza Mahkemesi, Künzel’in bugün saat 09.00’da yapılacak duruşmaya kadar tutuklu kalmasına hükmetti.
Yorumlar
Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.