Hristodulidis: İlk kez bir Kıbrıslı ABD Denizcilik Akademisi’ne kabul edildi
Rum Yönetimi Başkanı Nikos Hristodulidis, ABD Denizcilik Akademisi’ne ilk kez bir “Kıbrıslı” adayın kabul edildiğini açıklayarak bunun ABD ile Güney Kıbrıs arasındaki iş birliği açısından önemli bir adım olduğunu savundu.
Rum Yönetimi Başkanı Nikos Hristodulidis, ilk kez bir “Kıbrıslının” ABD Denizcilik Akademisi’ne kabul edildiğini açıkladı.
Fileleftheros gazetesi, Rum Yönetimi Lideri Nikos Hristodulidis’in dün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, ABD’nin Güney Kıbrıs Büyükelçiliği’nden kendisine bu yönde bir bilgi iletildiğini belirterek duyduğu memnuniyeti dile getirdiğini yazdı.
Hristodulidis, ilk kez “Kıbrıslı” bir adayın ABD Denizcilik Akademisi’ne kabul edilmesinin “sembolik ve özlü bir dönüm noktası olduğu” iddiasında bulunarak “bu kabulün ABD ile Güney Kıbrıs arasındaki güvenlik ve savunma alanlarındaki işbirliğinin geliştirilmesi yönündeki taahhüdün hayata geçirilmesi anlamına geldiğini” de savundu.
Yorumlar
Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.