KARPAZ
okuma süresi: 2 dak.

CTP’nin Erenköy-Karpaz Belediye Başkan adayı Gören: Bizim yolumuz tüm bölgeye hizmet etme yoludur

CTP’nin Erenköy-Karpaz Belediye Başkan adayı Gören: Bizim yolumuz tüm bölgeye hizmet etme yoludur

CTP’nin Erenköy-Karpaz Belediye Başkan adayı Tevfik Gören oldu. Gören, tüm yurttaşlara ayrım gözetmeden hizmet etme hedefini vurguladı.

Yayın Tarihi: 19/07/26 19:00
okuma süresi: 2 dak.
CTP’nin Erenköy-Karpaz Belediye Başkan adayı Gören: Bizim yolumuz tüm bölgeye hizmet etme yoludur

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP), Erenköy-Karpaz Belediye Başkan adayını belirledi. Yapılan aday belirleme süreci sonucunda Tevfik Gören, partililerin takdiriyle Erenköy-Karpaz Belediye Başkan Adayı olarak belirlendi.

Gören, adaylığının ardından yayımladığı mesajda, sandık başına gelerek sürece katkı koyan tüm CTP üyelerine teşekkür etti.

Sürecin “nezaket ve olgunluk içinde” geçmesine katkı sağlayan Küfi Tulga’ya da teşekkür eden Gören, Tulga’nın centilmence duruşuna vurgu yaptı.

Gören açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Dün akşam gerçekleştirilen demokratik aday belirleme süreci sonucunda, Cumhuriyetçi Türk Partisi üyelerinin takdiriyle Erenköy-Karpaz Belediye Başkan Adayı olarak belirlenmiş bulunuyorum. Sandık başına gelerek bu demokratik sürece katkı koyan tüm parti üyelerine içtenlikle teşekkür ederim.

Ayrıca, bu sürecin nezaket ve olgunluk içinde geçmesine büyük katkı sağlayan, vizyonuyla değer katan dostum, kardeşim ve yoldaşım Küfi Tulga’ya da centilmence duruşu için şükranlarımı sunarım.”

Adaylığının ardından hedefinin siyasi görüş ayrımı yapmadan bölgedeki tüm yurttaşlara hizmet etmek olduğunu belirten Gören, “Bölgemizde yaşayan her bir yurttaşımızın sesi ve ortak adayı olmak” istediğini kaydetti.

Gören, hizmet anlayışlarının “kimseyi ayırmadan, adaletle ve sevgiyle tüm bölgeye hizmet etme” üzerine kurulu olduğunu ifade ederek, Erenköy-Karpaz bölgesini daha iyi yarınlara taşımak için toplumun tüm kesimlerinin desteğine ihtiyaç duyduklarını belirtti.

“Kapımız da gönlümüz de bu bölgeye değer katmak isteyen herkese sonuna kadar açık olacaktır” diyen Gören, mesajını “Ayrışarak değil, birleşerek; hep birlikte daha güzel günlere” ifadeleriyle tamamladı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.